ConfigMgr 2007 MP will not install after a reinstallation of WSUS

by Thomas Forsmark Sørensen 21. June 2012 14:42

After a reinstallation of WSUS on a ConfigMgr 2007 server the MP was not working anymore.

I looked in the mpcontrol.log and should see that the MP was not working. I could see no "Call to HttpSendRequestSync succeeded for port 80 with status code 200, text: OK" lines. Those lines will be there if the MP is working as it should.
I could see in the mpsetup.log that it was trying to install the MP again and again but it kept failing.

In the MPMSI.logfile I found the following line:
“Product: SMS Management Point -- Error 25006. Setup was unable to create the Internet virtual directory CCM_Incoming”

After googling the problem I found the solution here.
The Bits service had to be reinstalled. After doing that the MP installed successfully Laughing

Powered by BlogEngine.NET 1.6.1.0
Theme by Mads Kristensen | Modified by Mooglegiant

About Me

  

My name is Thomas Forsmark Sørensen.

I live in Odense in Denmark and work for Globeteam in Virum.

I am working as a Microsoft Infrastructure consultant with main focus on application and Operating System Deployment.

I work mostly with Microsoft System Center Configuration Manager 2012 R2 and MDT 2013, but I also work with other of Microsofts products. 

Calendar

<<  February 2017  >>
MoTuWeThFrSaSu
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345
6789101112

View posts in large calendar

Blogs that I read

Download OPML file OPML